Apr 2024
PUSŠPSN
16

W17 EHF Euro 2015

Kasagranda už za Považskú Bystricu


27.01.2015


Hádzanársky krídelník Anton Kasagranda sa vracia do MŠK Považská Bystrica


V družstve hádzanárov MŠK Považská Bystrica sa objavila staronová tvár. Od začiatku nového roka je súčasťou kádra trénera Václava Straku odchovanec klubu Anton Kasagranda (nar. 13. 7. 1987), ktorý si do konca decembra obliekal dres bratislavského ŠKP. "Keďže ide o Považskobystričana, dozvedeli sme sa, že v Bratislave skončil, a tak sme ho oslovili. Ako ľavák nám pomôže posilniť post pravého krídla, navyše je využiteľný aj na pozícii spojky, takže jeho angažovaním sa nám ponúkajú nové možnosti. Zatiaľ sme dohodnutí do konca sezóny, ale predbežne aj na ďalší ročník. To však budeme ešte riešiť neskôr," informoval hrajúci manažér MŠK Ľuboš Cifra.

Dvadsaťsedemročný Kasagranda nedávno absolvoval s novými spoluhráčmi medzinárodný turnaj MŠK Cup, kde sa podieľal na považskobystrickom triumfe. Súťažný debut v drese MŠK zažije po doriešení administratívnych formalít v stredajšom odvetnom zápase finále Slovenského pohára mužov v Prešove proti Tatranu. 

Anton Kasagranda uplynulé dva roky pôsobil v ŠKP Bratislava, ktorého hráčom sa stal v januári 2013. Predtým vyše päť rokov hrával za HC Sporta Hlohovec. V minulosti si obliekol aj dres reprezentácie SR. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL