Apr 2024
PUSŠPSN
23

W17 EHF Euro 2015

Dlugošová asistentkou trénera majstrovskej Iuventy


13.02.2015


Bývalá reprezentačná brankárka w pravou rukou hlavného kouča hádzanárok Iuventy Michalovce Františka Urbana


V sobotňajšom stretnutí 15. kola ženskej interligy hádzanárok (WHIL) na palubovke DHK Zora Olomouc bude mať premiéru nová trénerská dvojica Iuventy Michalovce. Angažovanie Františka Urbana na post hlavného kouča úradujúceho slovenského majstra je už niekoľko dní známe, novinkou je však obsadenie asistentského postu. Do realizačného tímu podľa informácií portálu Noviny Zemplína najnovšie pribudla Katarína Dlugošová.

"Po odchode trénera Borysa Petrovského sme nechali jeho nástupcu Františka Urbana, aby si vybral svojho asistenta. Po krátkom zvážení padla voľba na Katku Dlugošovú, ktorá na našu ponuku reagovala kladne," uviedol pre Noviny Zemplína športový riaditeľ Jaroslav Čúrny k "prírastku" v realizačnom tíme. 

Ide o bývalú reprezentačnú brankárku SR známu predovšetkým pod dievčenským menom Harišová, ktorá na klubovej úrovni okrem Nesvád, Interu Bratislava, HK Slovan Duslo Šaľa a maďarského Ferencvárosu Budapešť chytala do roku 2009 aj za michalovskú Iuventu. V klube zo Zemplína pôsobila aj za trénera Józsefa Vuru na jeseň 2011 a aj tentoraz bude mať na starosti predovšetkým brankárky. "Iuventa je slovenským majstrom a pôsobenie na jej lavičke človeka zaväzuje. Dúfam, že naplním všetky očakávania trénera i predstaviteľov klubu," dodala K. Dlugošová. 






SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL