Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Projekt pre mladých reportérov hádzanej


17.02.2015


Join the EURO Handball Young Reporters Team 2015!


Tento rok sa stane hostiteľskou krajinou pre európsky šampionát kadetiek v hádzanej Macedónsko. Šampionát je situovaný do hlavného mesta Skopje a v súvislosti so záverečným turnajom mladých hádzanárok je pripravený projekt, ktorý vznikol za podpory Európskej únie. Je zameraný na angažovanosť mladých reportérov. Tí môžu svojou iniciatívou a účasťou na tomto projekte výrazne podporiť informovanosť z dejiska majstrovstiev a priblížiť verejnosti aktuality a samozrejme dostať sa do centra diania. 
Najvyššou ambíciou projektu je, čeliť podstatným výzvam nezáujmu mladých ľudí v športe a nedostatok odborného vzdelávania pre mladých ľudí v priebehu ich štúdia.
Projekt Let’s Play Handball – Sport Reporting Volunteering” EVS Large Scale ponúka príležitosť pre 30 novinárov - študentov stráviť až 40 dní v Macedónsku (22.07. - 31.08. 2015) a ísť tak hlbšie do žurnalistiky a multimédií, nasiaknúť tvorbu multimediálneho obsahu, ktorý bude dokumentovať bezprostredne obsah a priebeh európskeho šampionátu kadetiek v hádzanej v Skopje.
Pred začiatkom turnaja, v termíne od 12.08. do 24.08. 2015, bude "Mladiinfo" organizovať školenia pre vybraných dobrovoľníkov pre zvládnutie svojej úlohy ako športový novinár.

Registráciu a to dôležité z informácií záujemcovia získaju na webe: http://www.mladiinfo.eu 
 
http://www.mladiinfo.eu/2015/01/29/join-the-euro-handball-young-reporters-team-2015/





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL