Máj 2024
PUSŠPSN
6

W17 EHF Euro 2015

Projekt pre mladých reportérov hádzanej


17.02.2015


Join the EURO Handball Young Reporters Team 2015!


Tento rok sa stane hostiteľskou krajinou pre európsky šampionát kadetiek v hádzanej Macedónsko. Šampionát je situovaný do hlavného mesta Skopje a v súvislosti so záverečným turnajom mladých hádzanárok je pripravený projekt, ktorý vznikol za podpory Európskej únie. Je zameraný na angažovanosť mladých reportérov. Tí môžu svojou iniciatívou a účasťou na tomto projekte výrazne podporiť informovanosť z dejiska majstrovstiev a priblížiť verejnosti aktuality a samozrejme dostať sa do centra diania. 
Najvyššou ambíciou projektu je, čeliť podstatným výzvam nezáujmu mladých ľudí v športe a nedostatok odborného vzdelávania pre mladých ľudí v priebehu ich štúdia.
Projekt Let’s Play Handball – Sport Reporting Volunteering” EVS Large Scale ponúka príležitosť pre 30 novinárov - študentov stráviť až 40 dní v Macedónsku (22.07. - 31.08. 2015) a ísť tak hlbšie do žurnalistiky a multimédií, nasiaknúť tvorbu multimediálneho obsahu, ktorý bude dokumentovať bezprostredne obsah a priebeh európskeho šampionátu kadetiek v hádzanej v Skopje.
Pred začiatkom turnaja, v termíne od 12.08. do 24.08. 2015, bude "Mladiinfo" organizovať školenia pre vybraných dobrovoľníkov pre zvládnutie svojej úlohy ako športový novinár.

Registráciu a to dôležité z informácií záujemcovia získaju na webe: http://www.mladiinfo.eu 
 
http://www.mladiinfo.eu/2015/01/29/join-the-euro-handball-young-reporters-team-2015/





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL