Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

Rebičová naberá zápasovú prax, zatiaľ za juniorku


24.02.2015


Marianna Rebičová po dlhodobom zranení kolena nastúpila za juniorky Iuventy a troma gólmi im pomohla k výhre


Talentovaná slovenská hádzanárka Marianna Rebičová bola smoliarkou uplynulej sezóny. V jej závere utrpela opora Iuventy Michalovce vo finálovej sérii so Slovanom Duslo Šaľa zranenie kolena, pre ktoré nebola pri obhajobe majstrovského titulu už na palubovke. Navyše, v reprezentačnom drese prišla aj o rozhodujúci duel úspešnej kvalifikácie ME 2014 a následne aj o účasť na decembrovom kontinentálnom šampionáte v Chorvátsku a Maďarsku.
Po vynútenej pauze od polovice mája pre natrhnutý bočný a roztrhnutý predný skrížený väz sa návrat 21-ročnej spojky pomaly, ale iste blíži. Rebičová postupne už začína naberať zápasovú prax, počas víkendu sa objavila v zostave juniorského družstva Iuventy. V nedeľu prispela aj s ďalšími spoluhráčkami z A-družstva (Krebsová, Levčenková, Holešová, Bačíková, ...) k víťazstvu k 40:27 (21:13) v rámci 14. kola I. slovenskej ligy na pôde ŠŠK CVČ Ferplast Nesvady - Imeľ. Rebičová dosiahla tri góly, dvakrát sa presadila z hry a raz bola úspešná z pokutového hodu 
Rekonvalescentka naďalej figuruje v plánoch trénera reprezentácie žien SR Dušana Poloza. V pondelok sa objavila v prvej tohtoročnej nominácii národného tímu na prípravné zápasy v Holandsku, zatiaľ je jej miesto medzi náhradníčkami. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL