Apr 2024
PUSŠPSN
18

W17 EHF Euro 2015

Simonides končí vo funkcii generálneho sekretára SZH


26.02.2015


Meno jeho nástupcu ešte nie je známe.


Generálny sekretár Slovenského zväzu hádzanej (SZH) Martin Simonides končí k 28. februáru 2015 vo svojej funkcii, v ktorej pôsobil od januára 2011.
"Rozhodol som sa odísť zo SZH, kde som sa dohodol na ukončení môjho pôsobenia ku koncu februára. Chcem sa veľmi pekne poďakovať prezidentovi zväzu Jaroslavovi Holešovi za možnosť pracovať na tomto poste a reprezentovať slovenskú hádzanú doma i v zahraničí. Do budúcnosti jej prajem len to najlepšie. Myslím si, že slovenská hádzaná je na dobrej ceste a verím, že ďalšie úspechy sa dostavia v čo najkratšom čase," uviedol pri rozlúčke s pozíciou generálneho sekretára Martin Simonides, ktorý pred vyše štyrmi rokmi nahradil vo funkcii Janku Stašovú. 
Kam povedú Simonidesove najbližšie kroky, ešte nie je definitívne potvrdené. "Mám nejaké ponuky. Zatiaľ by som ich nekonkretizoval, vyjasní sa však už v najbližšom čase," dodal 36-ročný hádzanársky funkcionár a bývalý novinár. 
Pre Holešu nebolo rozhodnutie jeho najbližšieho spolupracovníka veľkým prekvapením. "Už nejaký čas naznačoval, že by chcel pokračovať v inej práci. Chcem mu poďakovať za odvedenú robotu, priniesol nový vietor a myslenie. Z môjho pohľadu boli štyri roky spoločnej cesty fajn," poznamenal prezident SZH. 
Meno nástupcu Simonidesa ešte nie je známe: "Je to otázka najbližších dní. Konkrétni kandidáti ešte nie sú, ale máme určité predstavy. Pracovná náplň generálneho sekretára sa zatiaľ rozloží na ľudí zo sekretariátu, ktorí to zvládnu," dodal Holeša.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL