Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Najbližší zraz reprezentácie žien s dvomi zmenami


09.03.2015


Pozvánku na marcový zraz hádzanárok SR dostali Ž. Tóthová a Túrociová


Už v závere tohto týždňa sa zíde ženská hádzanárska reprezentácia Slovenska. Na prvý zraz v roku 2015, ktorým odštartuje príprava na júnový kvalifikačný dvojzápas play-off o postup na MS proti Španielkam, nominoval tréner Dušan Poloz 17-členný káder. Podľa najnovších informácií v ňom musel týždeň pred začiatkom sústredenia urobiť dve zmeny. Obe na brankárskom poste. Medzi tromi žrďami sa mali striedať aj Viktória Oguntoye a Simona Súlovská, ale napokon nebudú tvoriť triumvirát s Luciou Gubikovou. Namiesto nich Poloz už oficiálne donominoval spomedzi náhradníčok duo legionárok. Pozvánku dostali Žaneta Tóthová z francúzskeho klubu Stella Saint-Maur a Martina Túrociová z českého HC Zlín.
Slovenky v rámci najbližšieho asociačného termínu odohrajú aj tri medzištátne prípravné stretnutia. Prvý neoficiálny (19. 3.) a v piatok a sobotu (20. a 21.) oficiálne. 


Aktualizovaná nominácia hádzanárok Slovenska na marcové sústredenie a zápasy s Holandskom: 
brankárky: Žaneta Tóthová (Stella Saint-Maur/Fr.), Martina Túrociová (HC Zlín/ČR), Lucia Gubiková (Iuventa Michalovce) 
pivotky: Eva Minárčiková (DHC Sokol Poruba/ČR), Dominika Horňáková, Patrícia Wollingerová (obe Iuventa Michalovce) 
krídelníčky: Lucia Súkenníková (DHK Baník Most/ČR), Terézia Szöllösiová (Iuventa Michalovce), Réka Bíziková (HK Slovan Duslo Šaľa), Natália Szőkeová (HK Slávia Partizánske) 
spojky: Katarína Dubajová (MKS Olimpia-Beskid Nowy Sacz/Poľ.), Silvia Szücs (SVG Celle/Nem.), Martina Školková (Cercle Dijon Bourgogne/Fr.), Simona Szarková (DHK Baník Most/ČR), Monika Rajnohová (DHC Slavia Praha/ČR), Tetyana Trehubová (Iuventa Michalovce), Klaudia Michnová (HK Slávia Partizánske) 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL