Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Vyvrcholenie SEHA GSS League vo Veszpréme


10.03.2015


O víťazovi 4. ročníka SEHA GSS League sa rozhodne na palubovke maďarského favorita


Štvrtý ročník nadnárodnej "SEHA /South East Handball Association/ Gazprom South Stream League" v hádzanej mužov vyvrcholí v maďarskom Veszpréme. Vedenie súťaže na svojej internetovej stránke informovalo, že tamojšia Veszprém Aréna bude od 25. do 29. marca 2015 dejiskom záverečného turnaja za účasti šiestich najlepších tímov. Inšpekcia v dejisku dopadla pozitívne, a tak právo organizácie zverili do rúk predstaviteľov nováčika a zároveň najväčšieho favorita na celkové prvenstvo.
Do konca 18-kolovej základnej časti zostáva odohrať ešte štyri zápasy. Zatiaľ je istých päť účastníkov vyvrcholenia, o šiestom sa rozhodne medzi chorvátskym Nexe Našice a macedónskom Metalurgom Skopje, aj keď nie vo vzájomnom dueli. 
Prví dvaja z tabuľky - maďarský Veszprém a macedónsky Vardar Skopje - si automaticky vybojovali účasť v semifinále. Štvorica PPD Záhreb, Meškov Brest, Tatran Prešov a jeden z dua Metalurg - Nexe budú bojovať o ďalšie dve miestenky vo Final Four. Presné zloženie dvojíc ešte nie je známe. 
V zápasoch, ktoré sa budú hrať v stredu 25. marca, sa stretnú 3. - 6. a 4. - 5. tím základnej časti. V piatok 27. 3. budú nasledovať semifinálové duely a v nedeľu 29. 3. súboj o 3. miesto a finále. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL