Apr 2024
PUSŠPSN
23

W17 EHF Euro 2015

Packa skončil vo Veselí


11.03.2015


Ján Packa ukončil pôsobenie v HC Veselí nad Moravou na vlastnú žiadosť


Hádzanárky HC Veselí nad Moravou sú opäť bez trénera. Pôsobenie Jána Packu na lavičke tohto účastníka spoločnej slovensko-českej súťaže žien (WHIL) trvalo necelé dva mesiace. Skúsený slovenský kormidelník, ktorý mal podľa pôvodnej dohody zotrvať vo Veselí do konca ročníka, v utorok oznámil predstaviteľom klubu, že predčasne končí. "Samozrejme, že nás to zaskočilo. Ja som preto od večera poriadne nespal, snažíme sa to riešiť. Tréner skončil na vlastnú žiadosť. Myslím si, že mohol vydržať do konca sezóny. Vysvetľovali sme mu, že u nás je to trochu iné ako vo veľkých kluboch. Keďže dievčatá chodia aj do školy, nie vždy sa na tréningoch zídu v kompletnom zložení. Chce to viac trpezlivosti," uviedol sekretár klubu Vlastimil Procházka. 
Veselí prehralo v sobotu dôležitý domáci interligový zápas s HC Zlín (21:23), ktorý vedie jeho bývalý kouč Peter Sabadka. Výrazne si tým skomplikovalo svoje vyhliadky na vybojovanie miestenky do českého národného play-off. Veselankám aktuálne patrí ešte štvrtá postupová priečka, ale v tesnom závese sú za nimi traja konkurenti majúci aj zápasy k dobru. "Odkedy odišiel predchádzajúci kouč Ľuboš Hudák, tak sa z toho nevieme akosi dostať. Následne prišli do toho choroby a zranenia. Teraz sme zase bez trénera, nie je to jednoduché ani pre dievčatá. Každý má totiž svoje predstavy a nejaký čas trvá, kým si zvyknú. Nájsť niekoho na tri zápasy a možno play-off nie je jednoduché. Zázraky už zrejme neurobíme," dodal Procházka. 
Hádzanárky HC Veselí nad Moravou hrali v tejto sezóne už pod štvoricou trénerov. Najskôr to bol Hudák, potom dočasne viedol družstvo Milan Buday, následne Packa, za ktorého pri ochorení zaskočila v predohrávke 19. kola v Písku bývalá hráčka a v súčasnosti členka výkonného výboru klubu Jarmila Kočí. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL