Apr 2024
PUSŠPSN
27

W17 EHF Euro 2015

Na lavičku Veselí legenda Zerzáň


17.03.2015


Po Jánovi Packovi prevzal hádzanárky HC Veselí nad Moravou Jiří Zerzáň


Hádzanárky HC Veselí nad Moravou už vedia, kto bude ich ďalším trénerom v aktuálnej sezóne. Na lavičku účastníka spoločnej slovensko-českej súťaže žien (WHIL) sa vracia legendárny Jiří Zerzáň. Sedemdesiattriročný skúsený kormidelník bude vo Veselí znovu pôsobiť po šiestich rokoch. Tentoraz zaujme miesto po Jánovi Packovi, ktorý minulý týždeň po necelých dvoch mesiacoch skončil na vlastnú žiadosť.
Bývalý úspešný kouč reprezentácie Zerzáň vraj dlhšie váhal, ale napokon ponuku pomôcť mladému družstvu po presviedčaní prijal. "Ide len o výpomoc v núdzi, keď nám reálne hrozí aj možnosť zostupu. Ako nám Zerzáň potvrdil, Veselí je jeho srdcová záležitosť," uviedol pre "Hodonínský deník" manažér klubu Miloš Körösi. 
Hádzanárky HC Veselí nad Moravou hrali v tejto sezóne už pod štvoricou trénerov. Najskôr to bol Ľuboš Hudák, potom dočasne viedol družstvo Milan Buday, následne Ján Packa, za ktorého pri ochorení zaskočila v predohrávke 19. kola v Písku bývalá hráčka a v súčasnosti členka výkonného výboru klubu Jarmila Kočí. V zostávajúcich dueloch sezóny bude v poradí piatym Zerzáň, ktorého oficiálne predstavia hráčkam na utorkovom 
Veselí je v tabuľke WHIL aktuálne stále na lichotivom 6. mieste a ako štvrtý najlepší český tím sa zatiaľ drží na postupovej priečke do národného play-off, ale odstupy sú minimálne. Pred Zlínom, ktorý je momentálne najhoršie postaveným spomedzi siedmich českých klubov (má však zápas k dobru), má náskok jediného bodu. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL