Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Vo štvrtok bez zápasu, Slovenky si s Holanďankami zatrénujú


18.03.2015


Namiesto neoficiálneho medzištátneho stretnutia absolvujú hádzanárky Holandska a Slovenska spoločný tréning


Hádzanárky Slovenska odcestujú v stredu na pravé poludnie do Holandska, kde ich v rámci prípravy na júnovú kvalifikáciu MS 2015 čakajú medzištátne priateľské zápasy s domácimi reprezentantkami. Pôvodne mali byť tri, z toho jeden neoficiálny. Napokon sa však uskutočnia len dve stretnutia plánované ako oficiálne. Zverenky trénera Dušana Poloza si v Arnheme zmerajú s Holanďankami sily v piatok 20. marca o 20.00 a v sobotu 21. 3. o 16.00 h.
Namiesto štvrtkového neoficiálneho duelu absolvujú národné tímy oboch krajín spoločný tréning. "Holandská strana nás oslovila, či by sme nezrušili prvý súboj, ktorý sa mal hrať za zatvorenými dverami, a radšej si spoločne nezatrénovali. Mne sa táto myšlienka zapáčila. Myslím si, že to môže priniesť obohatenie a bola by škoda nevyužiť takú možnosť," poznamenal kouč D. Poloz na utorkovom stretnutí s médiami k vtedy ešte len možnej zmene programu. 
Návrh sa medzitým už zmenil na realitu a po potvrdení holandskou stranou bolo v stredu jasné, že vo štvrtok sa uskutoční netradičný spoločný tréning. Jeho presnú formu si kompetentní dohodnú až na mieste. Poloz na tlačovej besede pred odchodom tiež naznačil, že možno príde počas neho aj k výmene trénerov. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL