Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Straňovského Erlangen aj v ďalšej sezóne doma v Norimbergu


27.03.2015


HC Erlangen bez ohľadu na to, či sa udrží v I. bundeslige, bude naďalej pôsobiť v Norimberskej aréne


Hádzanári bundesligového HC Erlangen, ktorého hviezdou je Slovák Martin Straňovský, budú aj v nasledujúcej sezóne 2015/2016 hrávať svoje domáce zápasy v Norimbergu. Ich domovským stánkom bude naďalej Arena Nürnberger Versicherung. Vedenie klubu a spoločnosti, ktorej patrí hala, predĺžili kontrakt o pôsobení hádzanárskeho tímu o ďalší rok. "Pôsobenie v tejto aréne sa ukázalo ako šťastný krok. Spolupráca s kompetentnými je vynikajúca a my sa tešíme na ďalší spoločný rok," uviedol šéf HC Erlangen Stefan Adam.
Zmluva platí pre obe najvyššie nemecké súťaže. Či sa budú hrať v Norimberskej aréne zápasy I. bundesligy, ukážu najbližšie týždne. Straňovský a spol. ako nováčikovia bojujú o udržanie sa medzi bundesligovou elitou. V aktuálnej tabuľke im patrí až predposledná 18. priečka, ale len tri body od miesta zaručujúceho záchranu. 
Už najbližšiu nedeľu zažije Arena Nürnberger Versicherung jeden z najväčších hádzanárskych sviatkov. HC Erlangen privíta rekordéra v počte majstrovských titulov THW Kiel, takže 8308 hádzanárskych fanúšikov vo vypredanom hľadisku sa má na čo tešiť. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL