Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Slovenskí juniori nakoniec o piate miesto


04.04.2015


Slováci svoje vystúpenie na turnaji v Bosne a Hercegovine zavŕšia v nedeľu o zápasom o konečné piate miesto a opäť proti Srbom


Slovenská výprava vo svojom štvrtom zápase za tri dni na medzinárodnom turnaji "Handball is my future" zaknihovala svoje prvé víťazstvo, keď zdolala rovesníkov Bosny a Hercegoviny v pomere 27:34 (13:11). Prvé víťazstvo sa nerodilo ľahko. Slovákom opäť nevyšiel prvý polčas. No v druhom polčase mladíci predviedli výbornú hru, s ktorou slávili úspech. Obaja brankári v bránke Slovenska predviedli zodpovedný výkon, zabrala obrana a v útočnej fáze výchádzala streľba aj z krídel. V zápase dostala priestor aj  lavička a celý tím predviedol výbornú hru, ktorou eliminoval súpera s minimom technických chýb. 
Slovákov čaká ešte v nedeľu posledný duel, v ktorom zabojujú o konečné piate miesto a opäť proti Srbom. "Očakávam, že to bude identický zápas, ako prvé vzájomne meranie síl. Čaká nás náročný zápas aj po fyzickej stránke," informoval na webe www.slovakhandball.sk lodivod juniorky Marek Gernát.


Výsledky Slovenka na turnaji:
Chorvátsko - Slovensko 31:20 (18:11) 
Slovensko - Slovinsko 19:31 (10:14)
Slovensko - Srbsko 29:29 (14:21)
Bosna a Hercegovina - Slovensko 27:34 (13:11)




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL