Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Na semifinále v Hlohovci sprísnené bezpečnostné opatrenia


09.04.2015


Topoľčianski fanúšikovia v Hlohovci vo vyhradenom sektore so samostatným vchodom


Už v sobotu sa začnú boje v play-off slovenskej extraligy hádzanárov. Po roku budú o účasť vo finále zase bojovať HC Sporta Hlohovec a HK Agro Topoľčany, medzi ktorými vládne veľká rivalita. Potvrdila to aj vlaňajšia semifinálová séria i tohtosezónne duely v dlhodobej časti. Platiť budú sprísnené bezpečnostné opatrenia, ktoré prijalo vedenie HC Sporta v súvislosti s nešportovým správaním časti priaznivcov HK Agro po vzájomnom dueli koncom marca.
Hoci topoľčiansky klub neprejavil o priamy predaj vstupeniek u nich záujem, očakáva sa, že napriek tomu prídu fanúšikovia úradujúceho vicemajstra SR povzbudiť svoje družstvo do Hlohovca. Vstupenky si budú môcť zakúpiť v deň zápasu. Topoľčanci budú mať v športovej hale na Zábraní vyčlenený svoj sektor so samostatným vchodom, toaletami, bufetom a parkoviskom. Podľa informácií na webe sporta.sk bude na bezpečnosť a bezproblémový priebeh dohliadať zvýšený počet usporiadateľov, domáci klub požiadal o súčinnosť mestskú i štátnu políciu. Zakázaný je predaj a požívanie alkoholických nápojov pred i počas zápasu v celom areáli ŠH, pri vstupoch do haly budú sprísnené kontroly všetkých fanúšikov. 
"Zápasy s Topoľčanmi majú vždy svoj špeciálny náboj, atmosféru i športovú rivalitu. Vzhľadom na ich dôležitosť i nedávne skúsenosti sme na domáce semifinálové duely sprísnili bezpečnostné opatrenia. Verím, že v tejto semifinálovej sérii budeme svedkami kvalitnej hádzanej v búrlivej, ale slušnej atmosfére v duchu fair play a bez zbytočných emócií i nešportového správania. Som presvedčený, že súboje dvoch veľkých rivalov môžu byť športovou ozdobou vrcholiacej extraligovej sezóny,“ poznamenal pre klubovú stránku prezident HC Sporta Hlohovec Patrik Voltmann.

Pre priaznivcov hádzanej je opäť pripravený internetový priamy prenos prostrednítvom stanice HUSTE.TV. Tak isto aj prenos z druhého semifinálového zápasu Tatran Prešov - MŠK P. Bystrica bude pripravený priamy prenos. Oba zápasy začínajú zhodne o 18:00hod..



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL