Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Szücs si uvedomuje, že proti Lotyšom musíme zabrať naplno


22.04.2015


V prípade Csabu Szücsa a TSV Hannover-Burgdorf platí: obojstranná spokojnosť vyjadrená predĺžením spolupráce


Hádzanársku reprezentáciu mužov Slovenska čakajú na budúci týždeň dva zápasy kvalifikácie ME 2016 proti Lotyšsku. Tréner Zoltán Heister sa v pokračovaní bojov o šampionát v Poľsku bude spoliehať aj na Csabu Szücsa, ktorý mu na jeseň minulého roka v kvalifikačnom úvode chýbal. Slováci sú v 3. skupine zatiaľ bez bodu, a tak úspešné výsledky v Dobele i Hlohovci sú nutnosťou. "Potrebujeme získať štyri body. Ak chceme ešte pomýšľať na postup, musíme zvládnuť oba duely s Lotyšmi," tvrdí Cs. Szücs, ktorý pôsobí v najvyššej nemeckej súťaži.
Už štvrtú sezónu si oblieka dres TSV Hannover-Burgdorf a bude aj naďalej, keďže v marci predĺžil kontrakt do konca júna 2017. "Samozrejme, človek zvažuje svoje ďalšie kroky a obzerá sa po možnostiach, ale skôr som preferoval zotrvanie. V Hannoveri som spokojný, mám tu dobré zázemie, klub sa vydal správnou cestou a je predpoklad dostať sa s ním v budúcnosti vyššie. A keďže spokojnosť bola aj zo strany predstaviteľov klubu, dohodli sme sa na pokračovaní spolupráce," pokračoval 27-ročný hráč spojkového radu. 
TSV Hannover-Burgdorf figuruje aktuálne na 13. mieste tabuľky I. bundesligy. Tri body zaostáva za 8. pozíciou a päť bodov ho delí od zostupových priečok. "Určite s tým nie sme spokojní, predstavovali sme si naše účinkovanie lepšie. Som presvedčený, že náš tím má na viac, ako ukazuje momentálny stav. Aj tie tesné odstupy však svedčia o tom, aká je bundesligová súťaž vyrovnaná. Verím, že v budúcnosti sa posunieme vyššie," zaželal si Szücs, ktorého už onedlho čaká cesta na Slovensko na reprezentačný zraz. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL