Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Juniori na sústredení v Rumunsku s tesnou prehrou


01.05.2015


Káder trénera Mareka Gernáta tentoraz bez hráčov Tatrana Prešov


Po nedávnom vystúpení na medzinárodnom turnaji "Handball is my future" v Bugojne v Bosne a Hercegovine, kde hádzanárska reprezentácia juniorov Slovenska obsadila konečné 5. miesto, sa zverenci Mareka Gernáta už dnes predstavili počas sústredenia v rumunskej Oradey. Tréner juniorov Marek Gernát nominoval 16-členný káder, v ktorom absentujú hráči Tatrana Prešov. Zastúpenie má päť klubov, najpočetnejšie bratislavský ŠKP so šiestimi hráčmi. 

V dnešnom svojom prvom vystúpení mladí juniori prehrali s domácimi rovesníkmi Rumunska tesne 35:34. Napriek bojovnému výkonu a absenci hráčov z Prešova a opäť s výbornými výkonmi gólmanov v Slovenskej bráne len tesne ušiel dobrý výsledok a to aj za výdatnej podpory arbitrov domáceho tímu.

Zajtra mladých Slovákov opäť čakajú domáci Rumuni.


Výsledok:

 Rumunsko- Slovensko 35:34



Nominácia juniorov Slovenska na sústredenie a turnaj v Rumunsku: 
Vajk Pomichal, Maroš Hájnik, Juraj Chlepko, Jozef Tomášek, Tomáš Popelka, Michal Mráz (všetci ŠKP Bratislava), Michal Martin Konečný, Jakub Švorc (obaja HC Sporta Hlohovec), Ivan Veréb, Filip Ficza (obaja HC Štart Nové Zámky), Lukáš Gálik, Peter Strelec (MŠK Považská Bystrica), Patrik Králik, Marek Hlinka, Dávid Michalka, Michal Kopecký (všetci HK Agro Topoľčany) 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL