Apr 2024
PUSŠPSN
16

W17 EHF Euro 2015

V Michalovciach aj túto sezónu len najvyššie méty


22.05.2015


Vo finále play off vo WHIL-ke o majstra je Iuventa ašpirant na víťaza. Juniorky sú po ročnej pauze opäť víťazkami prvej ligy žien. V dorasteneckej kategórii sa mladšie dorastenky stali víťazkami, starším sa ušla stireborná priečka.


Aj túto sezónu v Michalovciach potvrdili smelé ambície siahnúť na najvyššie méty. Majstrovská Iuventa v sobotu (23.05.) vo finále play off stojí pred poslednou prekážkou HK Slávia Partizánske. Od celkového trimfu ich delí jedno víťazstvo.  
Juniorky michalovskej Iuventy zvíťazili v stredajšom predohrávanom stretnutí záverečného kola prvej ligy žien doma nad Trenčínom 33:30, keď do prestávky viedli 21:12. Zverenky trénera Františka Urbana tak zavŕšili svoju štvrtú sezónu v najvyššej slovenskej súťaži už tretím triumfom v nej po predošlých výhrach v rokoch 2012 a 2013, vlani skončili štvrté.
V najvyššej dorasteneckej súťaži sa Micholovčankám opäť podarilo siahnúť na najvyššie méty. Mladšie dorastenky okúsili trpkosť prehry až v záverečnom predohrávanom kole doma s Trenčínom, ale ani to ich neobralo o líderskú pozíciu v súťaži a napokon sa stali víťazkami prvej ligy mladších dorasteniek. V súťaži prvej ligy starších dorasteniek to Iuvente nevyšlo podľa predstáv a ušla sa im "len" strieborná priečka. napokon majsterkami v prvej lige starších dorasteniek sa stali dievčatá z MHK Bytča, ktoré uplynulý víkend na pôde ŠKP Bratislava uzavreli svoju majstrovskú definitívu v súťaži.



Fotogaléria




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL