Apr 2024
PUSŠPSN
18

W17 EHF Euro 2015

Hviezdny odkaz pre hádzanárky: Španielsko? Žiadny problém


01.06.2015



Práve dnes (1.júna) štartuje v Piešťanoch ďalšia fáza prípravy slovenských hádzanárok pred blížiacim sa barážovým dvojzápasom (7.júna v Las Palmas o 15:00 hod. a 14.júna v Šali o 14:15hod.) o postup na tohtoročné MS v Dánsku proti výberu Španielska.  
Najmä v šalianskej odvete sa náš národný tím bude chcieť opäť oprieť o podporu fantastického publika, ktorému z veľkej časti vďačí za vlaňajší prienik na európsky šampionát po dlhých 20 - tich rokoch. Nadchádza ďalší dôležitý moment.
Práve pri príležitosti odvetného duelu proti úradujúcim vicemajsterkám Európy - tímu "La Roja" Slovenský zväz hádzanej pripravil špeciálnu televíznu pozvánku s "nečakane" hviezdnym obsadením. Veď posúďte sami.
 
TV spot vysielaný na stanici SPORT 1 TV je produktom SZH a SFZ pričom myšlienku pozvánke dal športový moderátor Tomáš Ďutka, za kameru sa postavil Matej Zrebný. "Prial by som si, aby verejnosť nevnímala toto video, len ako "avízo" na bitku so Španielkami.  Má hlbšiu podstatu, ide o spoluprácu medzi dvoma športovými hnutiami,  čo je unikátne. Slovensko je malé, musíme ťahať za jeden povraz", povedal moderátor.


Nech sa páči: https://www.youtube.com/watch?v=7Ui1nV522p0




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL