Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Do Prešova príde povzbudiť Liptákovu partiu Polozova družina


10.06.2015


Slovenské reprezentantky s lodivodom Dušanom Polozom dnes (10. júna) prídu fandiť kolegom z reprezentácie v zápase proti Slovincom. Zápas začína o 17:00 hod. A Slovenky budú tiež pri tom.


Dnes čaká Liptákovu partiu náročný duel proti Slovincom. Slováci chcú zabojovať o svoje prvé body v kvalifikácii. Pomáhať im budú  v hľadisku v Tatran handball aréne v Prešove aj kolegyne z reprezentácie, ktoré si to v rámci prípravy tiež namierili na východ Slovenska. Slovenské reprezentantky ešte pred zápasom stihnú absolvovať jednu tréningovú jednotku v THA a už popoludnú pred zápasom v aréne rozdajú na podpisovej akcii svoje fotky s podpismi a svojim priaznivcom zapóziu aj pred objektívom. Podpisová akcia začína v Tatran Handball aréne pred zápasom už o 16:00 hod. Aj toto je jedna pozvánka navyše na prvý kvalifikačný zápas už pod vedením lodivoda Martina Liptáka.
Okrem toho, Slovenský zväz hádzanej po zápase Slovensko - Slovinsko v Prešove v Hoteli Dukla oznámi oficiálne výsledky hlasovania v ankete o najlepšiu hádzanárku a najlepšieho hádzanára za rok 2014. Slávnostné vyhlásenie výsledkov začne o 20:00 hod..


Podpisová akcia začína o 16:00 hod. (THA v Prešove, 10. júna 2015)
Kvalifikačný zápasy mužov Slovensko - Slovinsko  začína o 17:00 hod. (THA v Prešove 10. júna 2015)
Vyhlásenie výsledkov v ankete o najlepšiu hádzanárku a najlepšieho hádzanára za rok 2014 začína o 20:00 hod. v Hoteli Dukla v Prešove (10. júna 21015)





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL