Mar 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

S. Nagyová namiesto Szücsovej v nominácii na univerziádu


17.06.2015


Silviu Szücs neuvoľnil na podujatie v Kórejskej republike nemecký klub TuS Metzingne


Ešte len nedávno oznámil tréner Dušan Poloz nomináciu hádzanárok Slovenska na svetovú univerziádu v kórejskom Gwang-ču (3. - 14. júla 2015) a už musel urobiť vynútenú zmenu. Kormidelník SR nebude môcť počítať so službami spojky Silvie Szücsovej, ktorú neuvoľnil na podujatie jej nový nemecký klub TuS Metzingen. Namiesto legionárky z bundesligy povolal Poloz spomedzi náhradníčok krídelníčku Sofiu Nagyovú. Dvadsaťročná rodáčka z Nových Zámkov je piatou hráčkou Iuventy Michalovce v nominácii. Úradujúceho slovenského šampióna zastupujú aj brankárky Lucia Gubiková, Adriana Medveďová a spojky Marianna Rebičová, Veronika Habánková. Zraz Sloveniek bude v utorok 30. júna predpoludním v Bratislave.
Slovenské hádzanárky začnú svoje účinkovanie na hádzanárskom turnaji na letnej "olympiáde" vysokoškolákov 6. júla súbojom s Brazílčankami, 7. 7. ich čaká derby s Češkami a na záver bojov v základných skupinách si 9. 7. zmerajú sily s tímom KĽDR. 


Aktualizovaná nominácia hádzanárok Slovenska na univerziádu v Gwang-ču (3. - 14. 7. 2015): 
brankárky: Lucia Gubiková, Adriana Medveďová (obe Iuventa Michalovce), Zuzana Haládiková (HK Slovan Duslo Šaľa) 
pivotky: Eva Minárčiková (DHC Sokol Poruba/ČR), Veronika Gajdošová (HK Slávia Partizánske) 
krídelníčky: Sofia Nagyová (Iuventa Michalovce), Selma Blažeková, Natália Szőkeová (obe HK Slávia Partizánske), Lívia Klučková (HK Slovan Duslo Šaľa) 
spojky: Monika Rajnohová (DHC Slavia Praha/ČR), Alica Kostelná (DHC Sokol Poruba/ČR), Petra Varjassiová (HC Veselí nad Moravou/ČR), Marianna Rebičová, Veronika Habánková (obe Iuventa Michalovce), Eliška Bettáková (HK Slávia Partizánske), Karin Bujnochová (HK Slovan Duslo Šaľa) 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL