Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

V Čunove počas víkendu M-SR v oboch kategóriách


20.06.2015


Areál Divoká voda v bratislavskom Čunove dejiskom 14. ročníka medzinárodného turnaja v plážovej hádzanej Hummel Beach Handball


Na Slovensku sa tento rok neuskutoční organizovaná séria turnajov v plážovej hádzanej pod názvom "Beach Handball Tour", ale jednotlivé podujatia v tomto športovom odvetví opäť nebudú chýbať. Sezóna odštartuje počas nadchádzajúceho víkendu v Bratislave. Tradične úvodným turnajom je Hummel Beach Handball 2015, ktorý je ako jediný na Slovensku súčasťou European Beach Hanball Tour už od jej vzniku.
Štrnásty ročník medzinárodného turnaja sa uskutoční v dňoch 20. - 21. júna takisto ako vlani v areáli Divoká voda v Čunove. V minulosti sa tento bratislavský turnaj konal na štyroch ďalších miestach - Pri Habánskom mlyne na Patrónke, v Areáli hier Radosť na Štrkovci, na Magio pláži na Tyršovom nábreží a v Summer Club Incheba v Petržalke.  "Na Hummel Beach Handball 2015 máme prihlásených 14 družstiev, 6 ženských a 8 mužských, tentoraz bez zahraničnej účasti. V kategórii mužov to budú zároveň 17. a u žien 14. M-SR. Opäť vyhodnotíme aj najlepších jednotlivcov," poznamenal hlavný organizátor Vladimír Čanda z agentúry ŠKP-Šport.  
Prvenstvá si vlani vybojovali maďarské tímy Budaörsi Kézilabda Sport (muži) a Győri Strandkézilabda Club (ženy), ktoré ich nebudú obhajovať. V sobotu 20. júna sa začína o 9.30 h duelmi v základných skupinách. Bratislavské podujatie v plážovej hádzanej, na ktorom sa predstavia viacerí hráči a hráčky aj z najvyšších domácich hádzanárskych súťaží, vyvrcholí v nedeľu 21. júna popoludní súbojmi o konečné umiestnenie. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL