Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Šaľa bez R. Bízikovej, Kodajovej a Tulipánovej


03.07.2015


B. Bíziková zostáva v HK Slovan Duslo Šaľa, miesto v kádri hádzanárok bronzového tímu uplynulej sezóny si môže vybojovať aj Demajová


Hádzanárky HK Slovan Duslo Šaľa začnú letnú prípravu na nadchádzajúcu sezónu v pondelok 13. júla. Pod vedením staronového trénera Michala Lukačína sa po necelom týždni presunú na sústredenie na Skalku. V kádri bronzového tímu uplynulej sezóny však už nebude univerzálna spojka Dominika Kodajová. "Mala by pôsobiť v rakúskom Stockerau," uviedol sekretár šalianskeho klubu Ladislav Kovács a k ďalšiemu pohybu v kádri poznamenal: "S pivotkou Martinou Tulipánovou sme neobnovili zmluvu, pokračovať bude v prvoligovej Sporte Hlohovec. Spojka Sofia Demajová dostane šancu zotrvať v našom družstve, ak sa uchytí a presvedčí svojimi výkonmi. Do prípravy sa zapoja aj dorastenky Tisajová, Perczeová, Špendlová a zrejme Csadiová."
Šaliansky dres si už nebude obliekať ani reprezentačná krídelníčka Réka Bíziková, ktorá odišla do maďarského prvoligového tímu Mosonmagyaróvári KC SE. Do Maďarska mala ísť aj jej sestra Boglárka Bíziková, v súvislosti s ňou sa spomínal návrat do Budaörsu, ale napokon bude aj v nasledujúcom ročníku tvoriť hru HK Slovan Duslo, ktorý si v príprave zmeria sily aj so zahraničnými súpermi (Minsk, Togliatti, Mosonmagyaróvár). 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL