Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Slovenky prehrali na univerziáde aj do tretice


09.07.2015


Slovensko - Brazília 16:26 (4:15)


Slovenské hádzanárky nebudú na svetovej univerziáde v kórejskom Gwang-ču bojovať o medailu. Definitívne si cestu zahatali vo štvrtok, keď ani po dni voľna nedosiahli na turnaji žien prvý úspech. Zverenky trénera Dušana Poloza podľahli súperkám z Brazílie jednoznačne 16:26 (4:15).
Pred dvoma dňami sa v súboji s favorizovanými Ruskami pripravili o lepší výsledok v druhom polčase, keď dali len štyri góly. Tentoraz opäť skórovali len štyrikrát, ale pre zmenu v prvom dejstve, po ktorom bolo o osude duelu už prakticky rozhodnuté. Slovenky po zmene strán stretnutie nezabalili, druhú tridsaťminútovku dokonca tesne vyhrali, čím však len kozmeticky zmiernili svoju vysokú prehru. Najlepšou strelkyňou tímu SR bola krídelníčka Lívia Klučková, autorka 6 gólov vrátane troch premenených pokutových hodov. 
Slovenské hádzanárky zostávajú v tabuľke základnej B-skupiny po troch nezdaroch s nulou na konte na 5. mieste, svoju bilanciu si budú môcť vylepšiť v piatok od 9.00 h SELČ v konfrontácii s outsiderkami z Uruguaja. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL