Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Kadetky SR pred ME otestujú aj Rumunky


15.07.2015


Hádzanársku reprezentáciu slovenských kadetiek čakajú dve sústredenia


Hádzanárska reprezentácia kadetiek Slovenska začne na budúci týždeň prípravu na blížiace sa augustové majstrovstvá Európy hráčok do 17 rokov v Macedónsku (13. - 23. 8. 2015). Trénerka SR Marianna Nemčíková oznámila nomináciu na dve sústredenia. V 17-člennom kádri sú všetky hráčky z úspešnej marcovej kvalifikácie, ku ktorým pribudla Adriana Holejová z Iuventy Michalovce. Najpočetnejšie zastúpenie má vo výbere s ôsmimi hráčkami HK Štart Trenčín.
Mladé Slovenky sa zídu v pondelok 20. júla popoludní v Bratislave a v rámci sústredenia do piatka 24. 7. odohrajú aj medzištátne priateľské zápasy s Rumunkami. V príprave budú pokračovať od 27. 7., keď majú zraz znovu v metropole SR, kde pobudnú až do nedele 2. augusta. 


Nominácia kadetiek SR na prípravu pred ME v hádzanej hráčok do 17 rokov v Macedónsku 
brankárky: Barbora Hanzalíková (HK Štart Trenčín), Mária Goboňová (ŠŠK pri SLŠ Prešov) 
pivotky: Nikoleta Trúnková, Barbora Zemanovičová (obe HK Štart Trenčín) 
krídelníčky: Nicol Nejedlíková, Terézia Takáčová (obe HK Štart Trenčín), Martina Popovcová (ŠŠK pri SLŠ Prešov), Wanessa Raffasederová (HC Tatran Stupava) 
spojky: Erika Rajnohová, Nina Ušiaková, Katarína Kostelná (všetky HK Štart Trenčín), Františka Solárová, Vladimíra Bajčiová, Adriana Holejová (všetky Iuventa Michalovce), Natália Némethová (UDHK Nitra), Lucia Kovácsová (HC Tatran Stupava), Viktória Vencuriková (ŠŠK pri SLŠ Prešov) 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL