Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Sporta handball kemp opäť plný detí


31.07.2015


V Hlohovci odpálili ďalší ročník Sporta handball kemp. Až 135 detí si našlo cestu do hádzanárskeho kempu, aby aj v lete zdokonalili ale aj ochutnali, čo prináša hádzáná ako šport.


Opäť do Hlohovca za hádzanou si to namierili deti z celého Slovenska (Šaľa, Trenčín, Košice, Bojnice, Nitra..). Všetky deti sú rozdelené podľa vekových kategórii do desiatich skupín. Každú skupinu má pod palcom jeden licenčný tréner, ktorému budú vypomáhať jeden až dvaja hráči HC SPORTA HLOHOVEC. Na absolventov kempu čaká zdokonaľovanie sa v hádzanárskej abecede. Denne budú absolvovať tri hádzanárske jednotky nielen v hale, ale aj v okolitých športoviskách a okrem oddychu a jedla na nich čaká každý večer aj kultúrny program (diskotéka, opekačka....). K tomu najnovšie pribudla aj „Strieborná bodka“, čo je rozlúčka hádzanárov Hlohovca s úspešnou sezónou, v ktorej skončili na druhom mieste.

Sporta kemp otvorili slávnostným nástupom v pondelok o 11.00 hod.l už tretí ročník. Po podpísaní sa na tabuľu a spravení spoločnej foto, ktorá taktiež už visí na tabuli, sa absolventi kempu postupne ubytovávali. Po ubytovaní si ich tréneri rozdelili a absolvovali prvý tréning. Ten sa odohrával na štyroch stanovištiach – v hádzanárskej hale, v crossfit posilňovni, na betónovom ihrisku a na futbalovom ihrisku. Celý kemp skončí v piatok a  každý jeho účastník sa môže tešiť na tričko kempu, účastnícky certifikát a dary sponzorov.

Ako sa absolventom kempu darí môžete vidieť na oficiálnej stránke, ale aj na facebookovej stránke SPORTY.


Zdroj: www.sporta.sk    www.sportacamp.sk




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL