Apr 2024
PUSŠPSN
27

W17 EHF Euro 2015

L. Paul do Topoľčian


17.08.2015


Mladý hádzanársky brankár Lukáš Paul opäť v slovenskej extralige


Bronzový tím uplynulej extraligovej sezóny HK Agro Topoľčany má nového brankára. Káder trénera Pavla Jana rozšíril Lukáš Paul. Talentovaný gólman prichádza z maďarského druholigového klubu Dabas VSE KC, kam zamieril vlani v lete z košického 1. MHK, ktorého je odchovancom.
Dvadsaťročný Paul sa s vedením HK Agro dohodol na ročnej spolupráci s možnosťou jej predĺženia. V topoľčianskom drese bude konkurovať skúsenej stálici a zároveň jednotke družstva Michalovi Melušovi, ako aj ďalším mladíkom. Mladší brat slovenského reprezentačného brankára Teodora Paula absolvoval premiéru v najvyššej slovenskej súťaži v októbri 2013, v drese 1. MHK vtedy nastúpil v rámci 6. kola extraligy mužov na pôde HC Sporta Hlohovec (26:41). 
K zaujímavému súrodeneckému súboju môže prísť už tento týždeň, keď sa na turnaji v maďarskom Gyöngyösi stretnú Topoľčany s Balmazújvárosom. V bránke slovenského extraligistu sa objaví Lukáš Paul, za účastníka najvyššej maďarskej súťaže by mohol prvýkrát od svojho prestupu z Tatabánye chytať Teodor Paul (ak mu to umožní zranenie). 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL