Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

Európsky týždeň športu


18.08.2015


Slovenský olympijský výbor sa stal národným koordinátorom Európskeho týždňa športu, ktorý je novou iniciatívou Európskej komisie na podporu športu a pohybovej aktivity v celej Európe.


Prvý Európsky týždeň športu sa bude konať od 7. do 13. septembra 2015. Počas prvého ročníka budú mať zapojené krajiny možnosť podieľať sa na aktivitách a podujatiach organizovaných na národnej úrovni až do konca septembra. V prípade Európskeho týždňa športu nejde o jednorazové podujatie. Počínajúc rokom 2015 sa bude konať každoročne v septembri.

Z pozície národného koordinátora Európskeho týždňa športu by sme vás chceli vyzvať, aby ste aj vy aktívne zapojili do tejto iniciatívy, a to registráciou svojho podujatia, organizovaného v termíne 7.-30.9.2015 na stránke Európskej komisie venovanej Európskemu týždňu športu http://ec.europa.eu/sport/week/take-part/register-event_en.htm. Po úspešnej registrácii sa vaše podujatie zobrazí na interaktívnej mape, kde sa môžu záujemcovia o účasť na vašom podujatí dozvedieť všetky potrebné informácie. Ako podujatie registrované v rámci Európskeho týždňa športu máte právo na používanie grafických vizuálov podujatia http://ec.europa.eu/sport/week/tools-materials_e.htm

Slovenský olympijský výbor bude v rámci Európskeho týždňa športu organizovať každoročnú aktivitu Dotkni sa hviezd spojenú s podujatím Olympijská kvapka krvi. Taktiež v rámci tejto iniciatívy bude organizovaná výstava 30 x o športe. Viac o podujatiach SOV v rámci Európskeho týždňa športu nájdete na http://www.milujemsport.olympic.sk/projekty/dotkni-sa-hviez-/o-projekte.




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL