Máj 2024
PUSŠPSN
6

W17 EHF Euro 2015

Európsky týždeň športu


18.08.2015


Slovenský olympijský výbor sa stal národným koordinátorom Európskeho týždňa športu, ktorý je novou iniciatívou Európskej komisie na podporu športu a pohybovej aktivity v celej Európe.


Prvý Európsky týždeň športu sa bude konať od 7. do 13. septembra 2015. Počas prvého ročníka budú mať zapojené krajiny možnosť podieľať sa na aktivitách a podujatiach organizovaných na národnej úrovni až do konca septembra. V prípade Európskeho týždňa športu nejde o jednorazové podujatie. Počínajúc rokom 2015 sa bude konať každoročne v septembri.

Z pozície národného koordinátora Európskeho týždňa športu by sme vás chceli vyzvať, aby ste aj vy aktívne zapojili do tejto iniciatívy, a to registráciou svojho podujatia, organizovaného v termíne 7.-30.9.2015 na stránke Európskej komisie venovanej Európskemu týždňu športu http://ec.europa.eu/sport/week/take-part/register-event_en.htm. Po úspešnej registrácii sa vaše podujatie zobrazí na interaktívnej mape, kde sa môžu záujemcovia o účasť na vašom podujatí dozvedieť všetky potrebné informácie. Ako podujatie registrované v rámci Európskeho týždňa športu máte právo na používanie grafických vizuálov podujatia http://ec.europa.eu/sport/week/tools-materials_e.htm

Slovenský olympijský výbor bude v rámci Európskeho týždňa športu organizovať každoročnú aktivitu Dotkni sa hviezd spojenú s podujatím Olympijská kvapka krvi. Taktiež v rámci tejto iniciatívy bude organizovaná výstava 30 x o športe. Viac o podujatiach SOV v rámci Európskeho týždňa športu nájdete na http://www.milujemsport.olympic.sk/projekty/dotkni-sa-hviez-/o-projekte.




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL