Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Dubajovej víťazný návrat, so Šaľou zatiaľ dohoda na 2 duely


09.01.2011


Skúsená hádzanárska spojka Katarína Dubajová si po materskej dovolenka opäť obliekla dres HK Slovan Duslo Šaľa.


ŠAĽA 7. januára (SITA) - Slovenská reprezentantka Katarína Dubajová sa vrátila na hádzanárske palubovky. Tridsaťdvaročná spojka absolvovala vo štvrtkovom predohrávanom stretnutí 13. kola spoločnej slovensko-českej súťaže WHIL proti HK Štart Trenčín (31:21) víťazný návrat po materskej dovolenke.

   "Zatiaľ sme dohodnutí na dva zápasy. Dubajová by mala nastúpiť za nás aj o týždeň proti Písku. Ponúkli sme jej novú zmluvu s platnosťou do 31. mája 2011 a s inými podmienkami, ako má v súčasnom kontrakte, ktorého platnosť sa po odsúhlasení správnou radou klubu predlžuje o dobu strávenú na materskej dovolenke. Teraz je rad na Katke, či našu ponuku prijme. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni,“ informoval agentúru SITA sekretár šalianskeho klubu Ladislav Kovács.

   Dubajová koncom novembra 2009 odohrala na palubovke Veselí nad Moravou svoj dovtedy posledný súťažný ligový duel a vzápätí pre tehotenstvo prerušila svoju aktívnu hráčsku kariéru. V júli 2010 priviedla na svet prvorodeného syna Adama, v závere kalendárneho roka už začala trénovať so spoluhráčkami a 6. januára 2011 si skúsená spojka znovu obliekla dres Dusla. "Trenčínu strelila tri góly, bolo však na nej ešte vidieť, že sa potrebuje rozohrať a dostať do tempa. V obrane bola užitočná a svojou postavou platila na hráčky súpera," poznamenal Kovács na margo výkonu niekdajšej reprezentačnej kanonierky.
   Zverenkám trénera Michala Lukačína patrí po štvrtkovom víťazstve nad Trenčínom (duel predohrávali, keďže v Mestskej športovej hale v Šali je počas víkendu na programe vzduchovková extraliga v streľbe) v tabuľke WHIL 3. priečka so ziskom 19 bodov.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL