Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

M. Straňovský nešpekuluje o budúcnosti, v Leóne je spokojný


09.01.2011


O Martina Straňovského sa zaujímajú špičkové kluby, 25-ročný slovenský krídelník zatiaľ nerozmýšľa o zmene.


LEÓN 28. decembra (SITA) - Slovenský reprezentant v hádzanej Martin Straňovský patrí už vyše päť rokov medzi opory španielskeho tímu Reale Ademar León. Svojimi výkonmi si vyslúžil pozornosť špičkových klubov na Pyrenejskom polostrove aj v zahraničí. "Ešte mám kontrakt na ďalšie dva roky a moja myseľ patrí Leónu," uviedol 25-ročný ľavý krídelník v rozhovore pre internetový portál diariodeleon.es.

   Predstavitelia Ademaru si uvedomujú, že vo svojom kádri majú cenný hráčsky artikel, a preto sa už pokúsili predĺžiť s novozámockým odchovancom zmluvu, ktorej platnosť vyprší 30. júna 2012. Na stole majú vraj minimálne dve viac ako zaujímavé ponuky - jedna je zo španielskej a ďalšia z nemeckej ligy.

   Mladší z bratov Straňovských však zatiaľ nechce špekulovať o svojej budúcnosti. Ohľadom ďalších plánov zachováva korektný postoj k svojmu súčasnému zamestnávateľovi: "Do naplnenia terajšieho kontraktu mi zostávajú necelé dva roky. Už som sa viackrát vyjadril, že nerozmýšľam o zmene. V Leóne som spokojný a momentálne skutočne nemyslím na iné tímy."

   Martin Straňovský však zároveň nevylúčil, že v horizonte niekoľkých rokov by mohol zmeniť dres. "Ktovie čo sa stane v budúcnosti? Stále som mladý a mám pred sebou ešte veľa rokov hádzanárskej kariéry. Neskôr budem pri rozhodovaní zvažovať veľa vecí. Samozrejme, aj ekonomické a športové hľadisko. V súčasnosti som však hráčom Ademaru, s ktorým mám platnú zmluvu," dodal pre miestne médiá stabilný člen reprezentačného tímu SR, ktorý si v Španielsku zvykol a v Leóne sa cíti ako doma: "Pravdou je, že by som rád zostal v Španielsku. Nechcel by som ísť do inej krajiny."



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL