Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

Slováci pred MS opäť v Hlohovci, Szücs má zdravotné problémy


09.01.2011


Slovenská reprezentácia hádzanárov sa od nedele 2. januára 2011 opäť spoločne pripravuje na blížiace 22. majstrovstvá sveta vo Švédsku.


HLOHOVEC 2. januára (SITA) - Slovenská reprezentácia hádzanárov sa od nedele 2. januára 2011 opäť spoločne pripravuje na blížiace 22. majstrovstvá sveta vo Švédsku (13. - 30. 1. 2011). Zverenci trénera Zoltána Heistera sa v nekompletnom zložení stretli v Hlohovci a absolvovali aj tréningovú jednotku. Z prítomných hráčov je zdravotne v poriadku väčšina reprezentantov, problémy má len 23-ročná spojka nemeckého TV Grosswallstadt Csaba Szücs. "V Csabovom prípade ide o staršie zranenie, konkrétne o problém s brušným svalom. V Nemecku absolvoval kompletnú liečbu, ale stále pociťuje určité ťažkosti. Nechceme to podceniť, preto zajtra absolvuje Ďalšie vyšetrenia, po ktorých budeme vedieť viac," povedal pre agentúru SITA lekár reprezentačného tímu SR Patrik Javorčík, ktorý ďalej prezradil, že Szücs v nedeľu trénoval.

   Slovenskí hádzanári v utorok 4. 1. absolvujú slávnostné vyhlásenie výsledkov ankiet SZH. V stredu 5. 1. odcestujú do Poľska, kde sa v termíne 6. - 8. 1. predstavia v Gdyni na Novoročnom turnaji s tradičnými účastníkmi - Poliakmi, Maďarmi a Čechmi. Potom nasleduje deň voľna a 10. januára záverečný zraz v Bratislave, po ktorom je už na programe len odlet do Švédska. Slováci si pri svojom druhom štarte na svetovom šampionáte zahrajú na MS 2011 v základnej D-skupine v Göteborgu spolu so Švédmi, Poliakmi, Kórejčanmi, Argentínčanmi a Čiľanmi.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL