Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Slovenský mužský tím na MS 2011 aj s mediálnym sprievodcom


10.01.2011


SZH prvýkrát v histórii aj s mediálnym sprievodcom.


BRATISLAVA 10. januára (SITA) - Na pondelkovej tlačovej besede pred účasťou hádzanárskej reprezentácie mužov SR na januárových majstrovstvách sveta vo Švédsku predstavil Slovenský zväz hádzanej (SZH) oficiálneho mediálneho sprievodcu s názvom "Who is who" (Kto je kto). Tridsaťšesťstranová brožúra s podtitulom "Malá krajina s veľkým srdcom" v skratke predstavuje v dvoch jazykových verziách (slovenskej a anglickej) nielen Slovensko, SZH, mužskú reprezentáciu SR vrátane profilov hráčov a členov realizačného tímu, ale aj jej cestu na MS 2011 a göteborské dejisko duelov základnej D-skupiny, v ktorej budú okrem Slovákov účinkovať tiež domáci Švédi, Poliaci, Kórejčania, Argentínčania a Čiľania.

   "Prvýkrát v histórii vydáva Slovenský zväz hádzanej takúto publikáciu, ktorá obsahuje aj krátky pohľad do histórie, vizitky našich hráčov, program zápasov MS a môže poslúžiť ako užitočná pomôcka," poznamenal generálny sekretár SZH Martin Simonides, ktorý okrem mediálneho sprievodcu informoval aj o novinke v súvislosti s internetovou stránkou www.slovakhandball.sk: "Pripravujeme redizajn našej oficiálnej internetovej stránky. Jej spustenie v novej podobe plánujeme na štvrtok 13. januára, teda na deň otvorenia 22. MS vo Švédsku."

   Spomenutú príručku pre novinárov, tzv. media guide, predstavia aj zahraničným médiám na tlačovej besede slovenského tímu v dejisku šampionátu, ktorú SZH naplánoval na piatok 14. 1. o 11.00 h v oficiálnom hoteli MS "Quality Hotel 11" v Göteborgu.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL