Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Topoľčany v extralige nekončia, dohrajú ju v krízovom režime


11.01.2011


Hráči a tréneri HK Topoľčany sa majú rozhodnúť, či prijmú zníženie platov a zostanú v klube.


TOPOĽČANY 11. januára (SITA) - Hádzanári HK Topoľčany napriek rôznym zákulisným správam o odhlásení z najvyššej slovenskej súťaže dokončia extraligovú sezónu. Informácie o čiernom scenári vyplývali z odstúpenia piatich členov správnej rady. "Situácia je vážna, ale nie kritická. V pondelok sa uskutočnilo rokovanie, na ktorom sa rozhodlo, že sa súťaž dohrá v krízovom režime. Hráčom a trénerom znížili platy, teraz je na nich, či prijmú podmienky úsporného režimu. Ja som sa ešte nerozhodol," uviedol pre agentúru SITA kouč topoľčianskych mužov Ivan Pompoš.

   Úsporné opatrenia majú vplyv aj na tréningový proces družstva. "Prípravu sme začali 3. januára s 13 hráčmi. V piatok a pondelok sme už netrénovali a teraz je k dispozícii 6 - 7 hráčov kádra," dodal I. Pompoš.
   Tajomníčka HK Topoľčany Alena Ďurčeková potvrdila, že extraliga mužov 2010/2011 nepríde o jedného účastníka. "Správy o konci nášho klubu v extralige nie sú pravdivé, určite súťaž dohráme. Je pravdou, že odstúpilo päť členov správnej rady. Náhradu za nich zatiaľ nemáme, ale snažíme sa situáciu - aj finančnú - stabilizovať. Hráči i členovia realizačného tímu družstva mužov sa majú možnosť do piatka rozhodnúť, či zostanú v Topoľčanoch. Mládežnícke družstvá neboli ohrozené, ich sa tieto záležitosti vôbec netýkali."
   Hádzanárom Topoľčian patrí v extraligovej tabuľke 7. miesto so ziskom 8 bodov a trojbodovým odstupom na predposledný ŠKP Bratislava.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL