Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

MS: Pre Poliakov súboj so Slovákmi ako finále


14.01.2011


Poľskí hádzanári sú na práve sa rozbiehajúcom šampionáte vo Švédsku podľa domácich stávkových kancelárií tretím najväčším kandidátom na zisk titulu majstra sveta.


GÖTEBORG 13. januára (SITA) - Poľskí hádzanári sú na práve sa rozbiehajúcom šampionáte vo Švédsku podľa domácich stávkových kancelárií tretím najväčším kandidátom na zisk titulu majstra sveta. Hneď po Francúzoch a Chorvátoch by mali s kurzom 15:1 nasledovať Poliaci, ktorí obhajujú bronz spred dvoch rokov z chorvátskeho Záhrebu. A práve “červeno-bieli” budú v piatok v göteborskej hale Scandinavium prvým súperom Slovákov v základnej D-skupine MS 2011.

   “K tomu zápasu musíme pristúpiť tak, ako by to bolo pre nás finále. Od tohto duelu sa začne odvíjať naša história na tomto šampionáte. Naše vysoké víťazstvo spred týždňa v príprave v Gdyni 32:24 je značne zavádzajúce, lebo súper zďaleka neodkryl všetky karty,” nechal sa počuť tréner poľskej reprezentácie Bogdan Wenta v poľských médiách. Karty neodkryli ani poľskí reprezentanti, ktorí vo štvrtok popoludní trénovali vo vedľajšej hale v Göteborgu. Len čo slovenskí novinári trochu nakukli na ich tréning, už ich hnali s odôvodnením, že tam nemajú čo robiť. “Súboj so Slovákmi bude kľúčový nielen z pohľadu vývoja v D-skupine, ale aj nášho ďalšieho účinkovania na turnaji,” dodal tréner Wenta.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL