Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Prešov bez sústredenia,do Tatier sa však chystá


14.01.2011


Hádzanári Tatrana Prešov dohrajú sezónu so súčasným kádrom.


PREŠOV 14. januára (SITA) - Hádzanári Tatrana Prešov začali v novom roku prípravu na druhú polovicu sezóny 3. januára v domácom prostredí.
   Keďže na tréningoch chýbalo viacero hráčov pre reprezentačné povinnosti a zdravotné problémy, plánované sústredenie vo Vysokých Tatrách od tohto pondelka zrušili. Šarišania však o naberanie kondičky v slovenských veľhorách zrejme neprídu a na Štrbské Pleso zamieria na budúci týždeň.

   "Predpokladám, že v ďalšom týždni už do Tatier vycestujeme. V poriadku by už mali byť Marek Mikéci, Tomáš Marušák a predpokladám, že ďalší sa dostanú z chrípkových vírusov. Očakávam teda, že na štyri dni predsa len pôjdeme do vysokohorského prostredia. Spravili by sme tam krátku revitalizáciu síl, nabudili hráčov na nasledujúcu prácu s loptami. Do opätovného pokračovania sezóny nám nezostane veľa času. Nachystať sa musíme aj herne tak, aby boli hráči schopní plniť naše zámery a taktické úlohy, ktoré si dáme do konca sezóny. Pred nami je teda dosť úloh, ktoré musíme splniť, aby sme všetko mali dobre pripravené," uviedol pre Korzár tréner Šarišanov Rastislav Trtík.

   Prešovčanov čaká aj v druhej časti sezóny náročný program, keďže účinkujú v slovenskej extralige, maďarskej lige, budú bojovať o Slovenský pohár a majú pred sebou aj zostávajúce vystúpenia v Lige majstrov.

   "Druhú polovicu sezóny začneme skôr ako ostatní, už 26. januára odohráme duel maďarskej ligy. Február máme veľmi vyťažený, preto sa momentálne snažíme dať dokopy termínový kalendár. Mesačne to vychádza až na pätnásťzápasovú porciu. Čo sa týka tejto zimnej prestávky, káder sa nechystáme dopĺňať. Samozrejme, ani my nespíme a na príchodoch i posilnení kádra pracujeme, ale tie prichádzajú do úvahy až od leta," informoval agentúru SITA manažér Tatrana Miroslav Šosták.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL