Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

MS: Antl by sa najradšej zbalil a šiel hneď domov


20.01.2011


Sklamaný Radoslav Antl: "Čo tu predvádzame, nie je hodné reprezentácie. Keby bolo naozaj na mne, zbalil by som sa hneď teraz."


GÖTEBORG 20. januára (SITA) - Slovenskí hádzanári nezvíťazili nad súperom ani sami nad sebou ani vo svojom piatom a zároveň poslednom vystúpení v základnej D-skupine na svetovom šampionáte vo švédskom Göteborgu. Nad sily zverencov Zoltána Heistera boli tentoraz Kórejčania (25:31) a táto prehra v kombinácii s ľahkým triumfom Argentíny nad Čile (35:25) zosunula Slovákov do bojov v skupine o 17. - 20. miesto. Už v piatok napoludnie sa slovenská výprava sťahuje do Kristianstadu, kde bude najbližším slovenským súperom v sobotu od 16.30 h Rumunsko.



   “Prežívam obrovské sklamanie. Na tieto majstrovstvá sveta nezabudnem do konca života, lebo niečo také som ako hráč ešte nevidel,” krútil hlavou nad slovenskou nemohúcnosťou Radoslav Antl. Krídelník Tatrana Prešov sa v druhom polčase súboja s Kórejskou republikou rozohral k výbornému výkonu a brankárovi súpera poslal deväť gólových pozdravov. “Dnes som si konečne poriadne zahral, ale radšej by som svoje góly vymenil za bodík alebo dva. Snažil som sa žiť, povzbudzovať spoluhráčov, ale na lavičke to nie je ono. Keď hráte, môžete dianie viac ovplyvniť, no dnes sme kvalitou na Kóreu nestačili,” konštatoval Antl. Na otázku, či po štyroch prehrách a remíze s outsiderom z Čile má vôbec význam pokračovať na turnaji, Antl bez váhania odpovedal: “Ja osobne by som sa najradšej zbalil a šiel domov. Čo tu predvádzame, nie je hodné reprezentácie. Keby bolo naozaj na mne, zbalil by som sa hneď.”Po chvíli predsa len dodal, že treba aspoň niečo na šampionáte uhrať. “Myslím si, že chceme byť na 17. mieste, ale namotivovať sa a nabudiť bude veľmi ťažké. Osobne naozaj neviem, čo sa stane,” dodal zdrvený Antl.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL