Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

MS: Slováci v Kristianstade, namiesto tréningu prechádzka


22.01.2011


Slovenská mužská hádzanárska reprezentácie sa v piatok popoludní presunula z Göteborgu do Kristianstadu, kde sa počas víkendu v skupine o 17. - 20. miesto bude snažiť získať prvé víťazstvo na svetovom šampionáte vo Švédsku.


KRISTIANSTAD 21. januára (SITA) - Slovenská mužská hádzanárska reprezentácie sa v piatok popoludní presunula z Göteborgu do Kristianstadu, kde sa počas víkendu v skupine o 17. - 20. miesto bude snažiť získať prvé víťazstvo na svetovom šampionáte vo Švédsku. V sobotu od 16.30 h Slováci nastúpia proti Rumunom. „Cestovali sme autobusom vyše troch hodín. V Kristianstade sme sa ubytovali a namiesto tréningu sme sa poprechádzali po meste. Určite nás ešte čaká nejaké video, na ktorom si pozrieme nášho sobotňajšieho súpera. Urobíme všetko preto, aby sme konečne dosiahli prvé víťazstvo,“ informoval pivot Andrej Petro. V sobotňajšom súboji proti Rumunom by sa v slovenskej zostave mohol už objaviť aj skúsený Daniel Valo na pozícii spojky, ktorý si počas zápasu s Čile nepríjemne narazil koleno a nútene musel vynechať posledný duel v základnej D-skupine proti Kórejskej republike. Lekári slovenského tímu robia všetko preto, aby Valo nastúpil.



   Slovenskí hádzanári zatiaľ na šampionáte na severe Európy sklamali na celej čiare, keďže z piatich duelov v základnej skupine vydolovali jediný bod s outsiderom z Čile. V nedeľu zakončia Slováci svoje účinkovanie na MS 2011 stretnutím o konečné umiestnenie proti jednému z dvojice Tunisko - Rakúsko. Otázne je, či to bude o celkové 17. alebo 19. miesto. Záleží na tom, či v sobotu zdolajú Rumunov alebo nie.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL