Máj 2024
PUSŠPSN
2

W17 EHF Euro 2015

Hráči Tatrana Prešov ocenení


04.02.2011


V ankete o najlepších športovcov Prešovského samosprávneho kraja za rok 2010 najúspešnejší hádzanári Tatrana Prešov.


PREŠOV 4. februára (SITA) - V Divadle Jonáša Záborského v Prešove vyhlásili vo štvrtok výsledky tradičnej ankety o Najúspešnejších športovcov a športové kolektívy Prešovského samosprávneho kraja za rok 2010. V kategórii jednotlivcov i kolektívov dominovali hádzanári Tatrana Prešov.





   Najúspešnejším športovcom sa stal 37-ročný Alexander Radčenko. Tvorca hry úradujúceho slovenského hádzanárskeho šampióna je na palubovke pravou rukou trénera Rastislava Trtíka. Medzi kandidátmi na toto ocenenie figuroval aj Radčenkov spoluhráč Radoslav Antl.

   Najúspešnejším kolektívom v kategórii dospelých je družstvo hádzanárov Tatrana, ktoré obhájilo majstrovský titul, získalo Slovenský pohár, v maďarskej lige skončilo tretie a prebojovalo sa do skupinovej fázy Ligy majstrov.

   Cenu denníka Korzár za výkonnostný vzostup roka si prevzala lotyšská spojka tímu zo Šariša Dainis Krištopans, o ktorú sa po jeho kvalitných výkonoch v zeleno-bielom drese Tatrana začali zaujímať špičkové bundesligové kluby ako napríklad HSV Hamburg.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL