Apr 2024
PUSŠPSN
16

W17 EHF Euro 2015

Proti Švédom bez Kukučku


07.03.2011


V nominácii hádzanárov SR na kvalifikačný dvojzápas o postup na ME 2012 proti Švédsku ďalšia zmena, k dispozícii nebude pre chorobu Peter Kukučka


BRATISLAVA 7. marca (SITA) - Trénera hádzanárov Slovenska Zoltána Heistera nepotešil nedeľňajší telefonát od strednej spojky reprezentačného družstva mužov Petra Kukučku. Špílmacher švajčiarskeho Kadetten Schaffhausen Handball oznámil kormidelníkovi Slovákov, že je chorý a nebude k dispozícii na dvojzápas proti Švédsku v kvalifikácii o postup ME 2012 v Srbsku. Kukučka odohral v sobotu stretnutie C-skupiny Ligy majstrov na pôde španielskeho Cuatro Rayas BM Valladolid, kde Schaffhausen podľahol 26:35.
"Žiaľ, Peťo Kukučka nám nebude môcť pomôcť. Ostatní chalani by mali byť už v poriadku," potvrdil pre agentúru SITA zlú správu generálny sekretár Slovenského zväzu hádzanej (SZH) Martin Simonides.

   Heister musel už v uplynulých dňoch urobiť zmenu oproti pôvodnej nominácii. Ladislava Tarhaia ml. zo švajčiarskeho tímu Pfadi Winterthur pre problémy s ramenom nahradil Novozámčan Oliver Rábek a dodatočne dostal pozvánku ľavák Marek Mikéci z Tatrana Prešov. Na pondelkovom zraze v Bratislave sa zišiel 16-členný káder zložený z 11 legionárov a 5 hráčov z najvyššej domácej súťaže. Slovenskí hádzanári potom od 18.00 h absolvujú prvý tréning v HANT aréne na Pasienkoch.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL